OKK Logotyp OK Kontinent ×

OK Kontinent och Hittaut: Utforska Trelleborgs Nya Vyer

Som en del av Trelleborgs pulserande samhälle välkomnar OK Kontinent dig att upptäcka staden på ett unikt och roligt sätt genom Hittaut. Denna spännande friskvårdsaktivitet erbjuder dig möjligheten att utforska Trelleborgs omgivningar genom att hitta checkpoints med hjälp av kartor och enkla navigationsfärdigheter.

Hittaut: Utforska Trelleborgs Områden

Hittaut är mer än bara en friskvårdsaktivitet; det är en möjlighet att upptäcka nya platser och njuta av naturen samtidigt som du tränar. Med checkpoints i olika svårighetsnivåer och placerade i stadsmiljöer, parker, bostadsområden och skogar runt Trelleborg, finns det något för alla att utforska. Oavsett om du föredrar att gå, springa, cykla eller kanske åka skateboard, inlines eller rullstol, kan du delta och njuta av Hittauts aktiviteter.

Registrera Dina Upptäckter och Vinna Priser

Genom att skapa ett Hittautkonto och registrera de checkpoints du hittar, blir du automatiskt med i utlottningen av spännande priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Och det bästa av allt är att det är helt gratis att delta och öppet för alla, oavsett ålder eller erfarenhet.

Utforska Med OK Kontinent

Som en del av orienteringsklubben OK Kontinent kan du ta del av Hittaut tillsammans med andra entusiaster och få möjligheten att upptäcka Trelleborgs omgivningar på ett helt nytt sätt. Vår klubb är dedikerad till att främja friluftsliv och hälsa genom orientering och andra spännande aktiviteter. Genom att delta i Hittaut med oss får du chansen att träffa likasinnade och njuta av gemenskapen samtidigt som du utforskar nya platser.

Respektera Natur och Djur

När du deltar i Hittaut, kom ihåg att respektera naturen och djurlivet runt omkring dig. Allemansrätten ger oss privilegiet att njuta av vår omgivning på ett ansvarsfullt sätt, så se till att undvika att störa djur och att lämna platserna som du hittar dem.

Hittaut: En Framgångsrik Friskvårdstradition

Hittaut är inte bara en lokal företeelse; det är en framgångsrik friskvårdstradition som sträcker sig över hela landet. Genom samordning av Svenska Orienteringsförbundet och ideellt engagemang från lokala orienteringsklubbar som OK Kontinent, fortsätter Hittaut att locka deltagare från alla samhällsskikt och åldersgrupper.

Upptäck Trelleborg Med Hittaut och OK Kontinent

Bli en del av Trelleborgs spännande friluftslivsscen genom att delta i Hittaut med OK Kontinent. Utforska nya platser, träffa nya människor och njut av den härliga gemenskapen som orienteringen har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt nästa äventyr!

Lycka till och håll ögonen öppna för nya upptäckter!

Stort tack till våra sponsorer: