OKK Logotyp OK Kontinent ×

Garagetouren - En Unik Orienteringserfarenhet

Under vintern, från och med januari, arrangerar OK Kontinent den årliga tävlingsserien Garagetouren. Denna spännande serie består av fem etapper och skiljer sig från traditionella orienteringsevenemang genom att det äger rum i medlemmarnas garage och faciliteter. Detta unika arrangemang gör Garagetouren mer tillgänglig för alla att delta i och bidrar till en intim och familjär atmosfär.

En Serie av Utmanande Etapper

Garagetouren består av fem etapper som utförs under vintern. Varje etapp utgör en ny och spännande utmaning för deltagarna och erbjuder en möjlighet att utforska olika garage och faciliteter i Trelleborg och dess omgivningar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren orienterare finns det etapper som passar just din nivå och erfarenhet.

Tillgänglighet och Gemenskap

Det unika med Garagetouren är att tävlingarna äger rum i medlemmarnas egna garage och faciliteter. Detta gör det möjligt för alla att delta och skapar en intim och gemensam atmosfär bland deltagarna. Medlemmarna öppnar generöst upp sina hem och välkomnar alla att delta i denna spännande tävlingsserie.

Sammanfattning

Garagetouren är en unik och spännande tävlingsserie som erbjuder en annorlunda orienteringsupplevelse för deltagarna. Med fem utmanande etapper som äger rum i medlemmarnas egna garage och faciliteter, skapar Garagetouren en intim och familjär atmosfär som lockar deltagare från alla bakgrunder och erfarenhetsnivåer. Genom att delta i Garagetouren får du inte bara möjlighet att utforska olika områden i Trelleborg och dess omgivningar, utan också att uppleva gemenskapen och spänningen i denna unika tävlingsserie.

Stort tack till våra sponsorer: