Hitta ut

Hitta ut är ett friskvårdsprojekt grundat 2008 som samordnas av Svenska Orienteringsförbundet och arrangerss av lokala orienteringsföreningar, som vi. Hitta Ut är en gratis friskvårdsaktivitet där du med hjälp av karta som finns i app eller på papper ska finna utplacerade checkpoints. Checkpoints finns i fyra olika nivåer utplacerade i stadmiljö, parker bostadsområden och skogar nära tätorter. Hitta Ut är tillgängligt dygnet runt under sommarhalvåret och fungerar utmärkt att delta på egen hand som i grupp. Du väljer själv om du vill gå, springa, cykla, åka skateboard, inlines eller ta dig fram på något annat sätt.

Skapa ett HittaUt Konto!

Vissa Hitta Ut kontroller är tillgänglighetsanspassade för att ta sig fram med barnvagn. rullstol, permobil samt dylikt. Varje checkpoint är markerd i terrängen med rosa Hittaut-logotyp, nummer och bokstavskod. Skapa ett konto och registrera koden på de checkpoints du hittar för att automatiskt vara med i utlottningen av priser. Du kan även utmana de du känner och slåss om topprankingen som finns på hemsidan.

OK Kontinent arrangerar HittaUt i Trelleborg. Kontroller finns uplacerade i Allbäckskogen, centrala delarna av Trelleborg samt runtomkring Gislövs läge.

Mer information om HittaUt? Läs mer här eller kontakta ansvariga

Orienteringsförbundets sida om Hittaut

Nuvarande rankning (27/8)

OK Kontinent